DJ Maniek - Księga Gości

Kliknij tutaj, żeby dodać wpis

03.01.2015 - 19:22 - Ania

Zabawa Sylwestrowa przy tym DJ to sama przyjemność, jestem pod ogromnym wrażeniem Pana podejścia do prowadzenia imprezy i tak idealnego doboru utworów do wszystkich grup wiekowych. Polecam Pana wszystkim moim znajomym i już nie mogę się doczekać kolejnej zabawy przy Pana muzyce.

31.12.2014 - 22:59 - Martyna

Wesele super udane, muzyka mega dobrana pod gosci. Wszyscy super wybawieni, Polecam w 100 %. A My dziekujemy z calego serca za super impreze, atmosfere itp.

Jestes Rewelacyjny;-)

e-mail

13.10.2014 - 18:33 - Patrycja

Wielkie dzięki za udaną osiemnastkę ! :) Wszyscy super się bawili od młodzieży po starsze pokolenia :) Jak najbardziej polecam ! 

30.09.2014 - 21:04 - Karolina,Rafał,Kuba,Ola

Dziękujemy z super zabawę :)

08.09.2014 - 11:03 - Waldek i Karolina

Polecamy Mariusza ! Prawdziwy DJ potrafi porwać do zabawy starszych i młodych ! Goście się ubawili i są pod wrażeniem umiejętności DJ Mańka , 
przemiła współpraca i widać że dla Mariusz to nie tylko zajęcie ale i wielka PASJA :) Polecamy całym sercem ! Dziękujemy za super Wesele i profesjonalne podejście i oby więcej spotykać takich ludzi na swojej drodze ! Dziękujemy i dalszych sukcesów życzymy :) Waldek i Karolina

25.06.2014 - 19:23 - Ania i Tomek

Dziękujemy (kolejny raz) za wspaniałe wesele. Wszystko przerosło nasze oczekiwania, a goście w przeróżnym wieku bawili się do ostatniej minuty, do tego Mariusz to bardzo sympatyczny człowiek i przemiło się z nim współpracuje.
Pozdrawiamy i polecamy gdzie się da :)

Ania i Tomek

e-mail

04.05.2014 - 16:01 - Klaudia

Super DJ ! Oprawa muzyczna godna polecenia :) Dziękuję bardzo za udaną imprezę 18-stkową ;) Wszyscy bawili się świetnie.

e-mail

14.04.2014 - 21:55 - Sonia

Wielkie dzięki za naprawdę najlepsze muzyczne ogarnięcie mojej osiemnastki :) Wszyscy bawiliśmy się wspaniale :) Już nie mogę się doczekać imprez moich znajomych - oczywiście polecam polecam :)

e-mail

20.03.2014 - 20:25 - Martyna i Andrzej

Hej Maniek!
Dziękujemy za spełnienie naszych oczekiwań odnośnie naszego wesela. Było naprawdę fajnie i cieszymy się, że to właśnie Ty zapewniałeś nam oprawę muzyczną. Super wczułeś się w nastroje naszych gości przez co impreza "kręciła się" wtedy kiedy miała.
Polecamy Ciebie każdemu, kto szuka doświadczonego i profesjonalnego DJ'a.

15.02.2014 - 8:02 - Alina i Piotr

Szczerze polecamy pana Mariusza. Bardzo sympatyczny i skromny człowiek, który jednocześnie potrafi poruszyć całą salą.
Dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela i to nie tylko nasza opinia, ale i pewnie wszystkich gości. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy. OBRA 08.02.2014r.

[1] [2] [3] [4] [5]


..:: admin login ::..